O nama


DOBRODOŠLI NA PLANINESRBIJA !

PlanineSrbija je sajt na kom možete pronaći sve potrebne informacije o planinama Srbije, rezrevisati najjeftniji smeštaj i saznati sve nove aktuelnosti koje Vam planine naše zemlje nude. On je ujedno jedan online turistički vodič koji će Vas na zanimljiv i kreativan način, očima turizmologa, provesti kroz različite krajeve naše zemlje. Ovde ćete pronaći sve potrebne  informacije o smeštaju  i savete o rezrevaciji, kao i to da svoj buduću boravak učiniti što zanimljivijim! *čekamo Vas! 

Kako je ideja nastala ?

Ideja je nastala u želji da ljubiteljima planina na što jednostavniji način pomognemo da upoznaju planine naše zemlje, istraže prirodna i kulturna bogatstva koja one nude i da na adekvatan način pronađu odgovarajući smeštaj koji im je potreban. Sajt nudi mogućnost pronalaska svih tipova smeštaja na veoma brz i lak način. Kroz različitih destinacija , pokušaćemo na što kreativniji način da prikažemo osobenosti planina Srbije, koja je svaka za sebe različita i drugačija. 

Sa druge strane, platforma pruža mogućnost povezivanja vlasnika smeštajnih kapaciteta i korisnika i tako na brzo način dolazi do saradnje. Sajt PlanineSrbija teži da Vam na brz i lak način pomogne da pronađete i rezevrišete smeštaj na planinama i tako osigurate svoj boravak. Tu smo i da Vaš oglas za izdavanje istaknemo i tako pomognemo boljoj saradnji.

Zašto baš naša platforma ? 

Naš sajt se na kreativan način bavi prikazivanjem različitog sadržaja na planinama Srbije, možete pronaći sve potrebne informacije o smeštaju, a ujedno i smeštaj rezervisati. Idealno je mesto za sticanje novih znanja i upoznavanja različitih krajeva naše zemlje, a  ujedno i postavljanje svog smeštajnog oglasa i dobre zarade! 

Naš tim će se truditi da Vam na što jednostavniji način prikaže sve potrebne infromacije o smeštajnim kapacitetima koje naši oglasivači nude, a ujedno na kreativan način podstaći Vašu zelju  za posetom planina Srbije. Na samo jedan klik pronalazite idealan smeštaj i ostale informacije o pogodnosti koje Vam planinski turizam nudi!

Za sve dodatne informacije , možete nas kontaktirati i putem mail adrese꞉

info@planinesrbija.rs